Taiere beton

AcasăTaiere beton

Caracteristici: precis, fără vibrații, fără praf

1. Tăiere beton cu fierastrau de perete

Caracteristica principală a fierăstraielor de perete este că dispozitivul de tăiere este ghidat pe o șină. Acest lucru permite o tăiere deosebit de precisă.

 Adâncimea de tăiere: până la 900 mm
 Material: beton, beton armat, zidărie
 Caracteristici: precis, fără vibrații, fără praf
 Domenii de aplicare:: Uși, ferestre, plansee, scări, balcoane, etc.

Lucrari de demolare pereti, taiere pereti, goluri de usi, goluri de ferestre, goluri de lift, largiri usi lift, tăiere buiandrugi, parapeti, grinzi de beton.

Taiere placa beton, taiere rosturi dilatatie, taiere șant canalizare, taiere asfalt, taiere piste aeroportuare, taiere pardoseli hale industriale, taiere rampe auto, taiere rampe incarcare, taiere rigole beton, taiere scari beton.

Tehnidrill va oferă aplicația potrivită pentru toate lucrările de tăiere în beton, asfalt, zidărie și multe altele. Fie că trebuie să tăiați în pereți, plansee sau elemente prefabricate din beton, vom determina cea mai bună metodă de lucru pentru fiecare situație specifică, folosind o flotă modernă de utilaje adaptate nevoilor dumneavoastră.

Această tehnică ne permite să tăiem deschideri de diferite dimensiuni și/sau să facem adaptări în diferite materiale, cum ar fi betonul prefabricat, betonul turnat, zidăria, betonul celular etc.

Cu utilajele din dotare putem tăia absolut fără vibrații, fără praf și cu o poluare fonică minimă până la o adâncime de 92 cm.

În fiecare zi, oferim soluții antreprenorilor atât în domeniul construcțiilor industriale, cât și în cel al construcțiilor civile. Aceasta include tăierea deschiderilor de uși, ferestre, precum și adaptarea structurilor existente, cum ar fi coloane, grinzi, pereți de beton etc. 

Oferim un serviciu complet, de la tăierea deschiderii și eventuala consolidare a structurii permanente până la îndepărtarea elementelor tăiate și curățarea locului.

2. Tăiere podea

Puteți apela la noi pentru tăierea betonului vechi, a asfaltului și a betonului slab, precum și pentru operatiuni de taiere rosturi de dilatare in pardoseala industriala, taiere asfalt si beton in cantitati industriale. 

Cu cele mai puternice ferăstraie de pardoseală ale noastre, putem tăia până la o adâncime de 50 cm. Dacă, în anumite situații profesionale, tăierea cu o mașină cu gaze de eșapament sau cu un motor cu combustie internă este exclusă, ne adaptăm metoda de lucru și tăiem cu un utilaj electric.

3. Tăiere cu fir diamantat

Această tehnică presupune tăierea structurilor masive (până la 2 sau 3 m grosime) și grele din beton armat cu ajutorul unui cablu de oțel prevăzut cu bile de diamant.

Acest cablu este pus în mișcare de o roată de antrenare și ghidat de-a lungul traiectoriei de tăiere de diferite roți conducătoare. În timpul tăierii, cablul este ținut sub tensiune de cilindri pneumatici.

În funcție de armătură, putem tăia până la 2 m² pe oră. Această tehnică ne permite să tăiem deschideri rotunde cu diametrul de până la 3 m și chiar mai mult.

Bineînțeles, toate acestea au loc cu răcire cu apă, fără vibrații și cu o poluare fonică minimă. 

4. Tăiere beton cu utilaje de mană

Anumite lucrări sau situații sunt dificil de realizat cu ferăstraiele noastre obișnuite pentru pereți sau pardoseli, cum ar fi atunci când spațiul liber este limitat sau când nu există posibilitatea de a amplasa utilaje grele la înălțime pe șantier.

Ferăstraiele noastre manuale pot oferi o soluție practică în acest caz. Avem atât ferăstraie manuale cu motor pe benzină, cât și ferăstraie manuale electrice.

Ferăstraiele manuale au o adâncime de tăiere de până la 30 cm și pot fi utilizate atât în pereți, cât și în podea.

Unde ne găsești ?

Ne puteți găsi în Oradea, Cluj-Napoca, Arad, Timișoara, Deva, Satu Mare, Zalău, dar serviciile noastre sunt disponibile în toată țara.

Date contact

+40764426697

contact@tehnidrill.ro

Cere ofertă